“Şiiriçi Hatları Vapuru” ile Festival Denize Açılıyor

Festival denize açılacak!

Şiir Günleri’nin ikinci gününde festival bu sefer denize açılacak. Konuk ülke şairleri, müzisyenler ve şiirseverlerle dolu şehir hatları vapuru, Boğaz’ın eşsiz güzelliği eşliğinde şiir ve müziğe ev sahipliği yapacak. Katılımın ücretsiz olduğu “Şiiriçi Hatları Vapuru”, 4 Haziran Cumartesi saat 11.00’de Yeni Kadıköy İskelesi’nden (Karaköy-Eminönü İskelesi) kalkacak ve İstanbul Boğazı’ndan Büyükada’ya doğru keyifli bir yolculuk yapacak. Bu sırada konuk şairler, şiirler okurken müzik dinletileri de konuklara keyifli anlar yaşatacak. Gezi, 14.00’de yine Kadıköy İskelesi’nde son bulacak.

Bu yıl Ataşehir Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi festivalin 4 Haziran’da yapılacak ikinci bölümünü kardeş belediyelerinden biri olan Adalar Belediyesi ile birlikte gerçekleştiriyor. Festival katılımcıları Büyükada’da Çelik Gülersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde olacaklar ve ada halkıyla bir araya gelip şiirlerini okuyacaklar.