Düstepe Oyun Müzesi Şubat Ayı Etkinlikleri

Da Vinci Bana Dedi Ki!

Tarih : 6 Subat Pazar

Saat : 14.00

Yer : Düştepe Oyun Müzesi

Yaş : 4-8

Kontenjan: 50 Kişi

Ücretsizdir

Ressam Memo yeni bir resim çizmek için atölyesine geldiğinde en sevdiği resim fırçasının ortalıkta olmadığını fark eder ve fırçanın peşine düşer, fırça ilk kez kaybolmuyordur.

Obje kuklaların ve canlı müziğin eşlik ettiği fantastik bir yolculuk, bu yolculuk çocuklara Da Vinci’nin sırlarını aralayıp onlara ilham kaynağı olacak.

Karagöz-Hacivat Tasvir Atölyesi

Tarih : 13 Subat Pazar

1. Seans : 12.30 2. Seans : 14.00

Yer : Düştepe Oyun Müzesi

Yaş : 4-11

Katılımcı Sayısı: 20 Kişi (1 Seans toplam 10 Kişi)

Ücretsizdir.

Çocukların el becerilerini geliştirerek, hayal dünyalarını keşfetmelerini amaçlayan bu atölyede ‘‘Karagöz-Hacivat’’ tiyatro oyunumuzdan bir bölüm oynuyoruz. Bu atölyede çocuklarımız kendi maskelerini yaratıyor, atölye sonunda da bu maskeler kendilerine hediye ediliyor. Bu güzel aktiviteye tüm çocukları bekliyoruz.

Heykel Saksı Boyama Atölyesi

Tarih : 20 Subat Pazar

1. Seans : 12.30 2. Seans : 14.00

Yer : Düştepe Oyun Müzesi

Yaş : 4-11

Katılımcı Sayısı: 20 Kişi (1 Seans toplam 10 Kisi)

4 ila 11 yaş arasındaki çocuklarımızı hedefleyen ‘‘Heykel Saksı Boyama’’ atölyemizde, önce seramik saksıları en sevdiğimiz renkler ve desenlerle boyuyor; daha sonra minik katılımcılarla boyadığımız saksılara bitki dikimi uygulaması yapıyoruz. Bu eğlenceli atölyemize tüm Ataşehirli çocuklarımızı bekliyoruz.

Masal Atölyesi

Tarih : 27 Subat Pazar

1. Seans : 12.30 2. Seans : 14.00

Yer : Düştepe Oyun Müzesi

Yaş : 3-7

Katılımcı Sayısı: 20 Kişi (1 Seans toplam 10 Kişi)

Ücretsizdir

Anadolu’nun sahip olduğu zengin masal kültürünün en güzel örneklerini anlatıyoruz. Masalın bitiminde çocuklarımıza dağıtılan kâğıtlara boya kalemleriyle, dinlediklerimasalların resmini çizmelerini istiyoruz. Çocuklarımız hayal dünyalarıyla harmanladıkları, çizgileriyle canlandırdıkları masalları anlatıyor. Bizler de hep birlikte dinliyoruz.

Etkinliklerimize katılım ücretsiz olup etkinlik tarihinden 5 gün önce 0216 6881323- 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.