ADIYAMAN FİLARMONİ ORKESTRASI - AFO

2.03.2024 Cumartesi 20:30

ADIYAMAN FİLARMONİ ORKESTRASI - AFO

2 Mart Cumartesi 20.30
Solistler : Coşkun Coşkundeniz (Keman)
Gülsin Onay (Piyano)
Şef: Özgür Oğuz

Adıyaman Filarmoni Orkestrası (AFO), Adıyaman Filarmoni
Derneği çatısı altında 22 Ekim 2012’de sanatsal farkındalık
oluşturmak, sanata bakış açısını geliştirmek, Adıyaman’da
bir Bölge Devlet Senfoni Orkestrası kurulumuna öncülük etmek ve destek olmak amacıyla kuruldu. Kurucu Şefi Özgür
Oğuz olan ve eğitim, kültür, sanat ve spor gibi toplum yararı
çalışmalara ağırlık veren orkestra, sanatın merkezden taşraya gelmesini önemsiyor. Bu işe gönül vermiş ve aynı heyecanı paylaşan müzisyenlerden oluşan orkestra zaman zaman
profesyonel sanatçıları da bünyesine katarak icra kabiliyetini
güçlendiriyor.
Adıyaman Filarmoni Orkestrası’na, bu özel konserde solist
olarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Öğretim Üyesi ve Viyola Sanatçısı Doç.
Dr. Coşkun Coşkundeniz ve Türk Klasik Müzik tarihimizin en
kıymetli isimlerinden ve piyanistlerinden olan Devlet Sanatçımız Gülsin Onay eşlik edecek.

Yaş sınırı: 9+

BİLETLERİMİZ TÜKENMİŞTİR.