ATAŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK SENFONİ ORKESTRASI

3.03.2024 Pazar 18:00

Solist : Bülent Evcil (Flüt)
Şef: Utku Barış Andaç

Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası, ”Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında mahallelerde bulunan merkezlerde müzik eğitimi alan çocukların ve gençlerin aldıkları eğitimi performansa dönüştürme, müzikal olarak kendini ifade edebilme düşüncesiyle 2012 yılında kuruldu.

Zaman içerisinde geniş kitlelere ulaşabilmek için daha sanatsal ve profesyonel bir bakış açısı kazanan ABGSO, her sezon açılışında orkestra üye seçmeleri düzenleyerek, kadrosunu 12-24 yaş aralığında kalmak koşuluyla yeniliyor ve düzenli provalar yaparak, beraberinde konser performansları gerçekleştiriyor. 2022 yılından bu yana ABGSO’nun şeflik görevi Utku
Barış Andaç tarafından yürütülüyor.

Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali’nde ABGSO’ya, dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından jenerasyonunun en iyi flütçüsü olarak tanımlanan, Bülent Evcil
solist olarak eşlik edecek.

BİLETLERİMİZ TÜKENMİŞTİR.
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER