Neşet Ertaş Kültürevi Çok Sesli Türk Halk Müziği Kadın Topluluğu

Tarih ve Saat : 7 Mart Perşembe – 20.00
Yer : MSKM, Halit Akçatepe Sahnesi
Bilet : Ücret

Topluluğumuz çalışan, emekli, ev hanımı, 18 yaş üzeri müzikle ilgilenen kadınların bir araya gelmesinden
kurulmuştur. Bir kadının evinde iş yaparken yahut ütü yaparken söylediği şarkı ve türküleri imkân ve olanak
tanındığında sahnede de söyleyebileceğini gösterip kadının her alanda olduğu gibi sanatın içinde de var olacağını hedefleyen proje ile karşınıza çıktık.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Şef Gönül Polat Kahraman eşliğinde Ataşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültürevi
Çok Sesli Kadın Korosu Topluluğu ile birlikte kadınlar gününe farkındalık yaratmak için kadınlarımızın yaşadığı
üzüntüleri, sevinci, sevdayı konu alan türkülerden seçmeler seslendirerek kadının gücünü yaratıcılığını sergileyeceğimiz konserle karşınızda olacağız.
Koro şefi : Gönül Kahraman
Bağlama : Rıza Tokmak