ALICE HARİKALAR DİYARINDA

Tek Perde : 35 dk.
Yaş Sınırı : 3 yaş ve üzeri
Bilet : Ücretsiz - Biletli

Alice adında bir kız çocuğunun, bir tavşan deliğinden geçerek girdiği fantastik bir dünyada başından geçen
hikâyeleri anlatır. Alice Harikalar Diyarı’nın Eğlenceli Dünyası Sizleri Bekliyor...
Ateş Sanatın Hazırladığı Kukla Oyunu Her Yaştan Seyircinin Zevkle İzleyebileceği Bol Eğlenceli Bir Gösteri. Sofya
Üniversitesi Kukla Akademisi Bölüm Başkanı Prof.Rumen Rachev ‘İn Kukla Tekniği İle Hazırlanan Oyunda Aktörler
Ve Kuklalar Bu Eğlenceli Masalı Birlikte Oynuyorlar Ve Eğlenceli Anlar Yaşatıyor. Türkiye De İlk Olan Bu Eğlenceli
Oyuna Hem Küçükleri Hem Büyükleri Bekliyoruz.
Yazan : Lewis Carrol
Yöneten : Volkan Dinç