FİPSİ’NİN DOĞUM GÜNÜ

Tek Perde : 35 dk.
Yaş Sınırı : 3-9 Yaş
Bilet : Ücretsiz - Biletli

Timsi ve Fipsi çok yakın iki arkadaşlardır. Fipsi çok sevdiği Timsi’nin doğum günü için ona bir sürpriz yapmayı
planlar. Bu güzel gün için süslenir, kendi elleriyle pasta hazırlar, etrafı süsler ve Timsi’ye sunar.
Timsi bu sürprize çok sevinir, birlikte sofra hazırlar, dans ederler. Tam doğum günü pastasını üfleyeceği sırada
birden şiddetli bir rüzgar çıkar ve Fipsi yaptığı pastayı düşürür. Buna çok sinirlenen Timsi Fipsi’yi suçlar ve onun
kalbini kırar. Fipsi’nin yokluğunda karşılaştığı hayalperest karınca Rabi sayesinde arkadaşının değerini anlayan
Timsi, Fipsi’yi bulup ondan özür diler ve birlikte çok güzel bir doğum günü geçiriler.
“Fipsi’nin Doğum Günü” arkadaşlığı, zorluklara karşı beraber mücadele etmeyi, hayatta önümüze çıkan engellere
ve yolunda gitmeyen şeylere karşı daha sabırlı olmayı anlatan müzikli danslı bir çocuk oyunudur.
Yazan ve Yöneten : Kader Karadeniz
Yardımcı Yönetmen : Melih Pamukçu