ROZETİN YOLCULUĞU

22.04.2024 Pazartesi 20:00
İAKM ŞENER ŞEN SAHNESİ

ROZETİN YOLCULUĞU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu paylaşmak için sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.
Ataşehir Belediyesi Gençlik ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu olarak, bu özel günü “Rozetin Yolculuğu” adlı dans tiyatromuzla kutlayacağız.
Sizleri, çocukların coşku dolu dünyasına, dansın büyülü ritmiyle yolculuğa çıkarmaya davet ediyoruz.”Rozetin Yolculuğu”nda, çocukluğun neşesini ve özgürlüğün değerini bir arada hissedeceğiniz unutulmaz anlar sizi bekliyor.
Sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız.

Tarih: 22 Nisan Pazartesi Saat:20.00 Yer: İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi