Ölümünün 22. yıl dönümünde Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif'i Ataşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile anıyoruz.

17.05.2024 Cuma 20:00
İAKM ŞENER ŞEN SAHNESİ

Büyük halk ozanı ve unutulmaz türkülerin sahibi Âşık Mahzuni Şerif, ölümünün 22. yıl dönümünde Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek programla anılacak.
Programda Âşık Mahzuni Şerif’in duygu yüklü türküleri Ataşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından seslendirilecek.
Anma konseri, 17 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu anlamlı geceye tüm türküseverler ücretsiz/biletli olarak katılabilecek.

Tarih: 17 Mayıs Cuma
Yer: İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi